__CONFIG_group_edit__{"jvqktw3b":{"name":"menu","singular":"-- Menu Item %s"}}__CONFIG_group_edit__

​Am ajutat pana acum peste 1620 de copii sa învețe limba engleză cu plăcere și am oferit idei de activități distractive pentru sute de mame dornice să petreacă  timp de calitate cu al lor copil.

„Teach me English, Mommy!” 

Curs online ​cu ghidare zilnică

durata cursului 6 săptămâni

durata cursului 6 săptămâni

+

Caiet digital

Peste 60 de idei de jocuri și activități pentru învățarea limbii engleze

14
​Zile
09
​Ore
40
Minute
41
Sec​und​e

Simți că ai putea să faci mai mult pentru viitorul copilului tău dar ești blocată cumva în grijile și treburile zilnice?

 Cu toate că vorbești limba engleză, nu reușești să-ți faci timp să-l înveți și pe copilul tău?

 Ai vrea să petreci mai mult timp de calitate cu al tău copil, dar nu reușești să îți împarți timpul?

 Te simți frustrată la sfârșitul zilei pentru că nu reușești să faci ce ți-ai propus?

Ai vrea ca al tău copil să învețe limba engleză încă de mic și dacă este posibil într-un mod plăcut și distractiv?

 Îți dorești ca al tău copil să învețe engleza de la tine, dar nu știi cum să începi și ce activități să faci astfel încât el să nu se simtă forțat sau obligat?

 Vezi și citești despre alte mame care își dedică mare parte din timp activitătilor cu copiii lor, reușind să creeze astfel amintiri neprețuite?

 Te întrebi „de ce nu reușești și tu asemeni lor”?

În urmă cu 2 ani, când ai mei băieți aveau 2 și 4 ani mă simțeam foarte nemulțumită de faptul că nu reușeam să petrec timp de calitate cu ai mei copii.
Eram prinsă în treburile zilnice (job, treburi casnice etc.) de dimineața până seara și chiar dacă seara îmi propuneam să facem ceva împreună, nu aveam răbdare.

Aveam impresia că trebuie să aleg ori să muncesc pentru a face bani și a le oferi copiilor mei tot ce aveau nevoie (financiar vorbind), ori să îmi petrec mai mult timp alături de ei pentru a avea o relație bună și a-i putea învăța tot ce îmi doream eu (printre care și limba engleză).

Simțeam de asemenea că timpul mă presa, trecea foarte repede, copiii creșteau văzând cu ochii și eu nu reușeam să găsesc un echilibru între aceste 2 aspecte din viața mea. 

​Când munceam aveam mustrări de conștiință că i-am lăsat cu bunicii, iar când eram cu ei mă frustra faptul că nu reuseam să-mi termin treburile. Era un cerc vicios din care nu vedeam cum aș putea să ies.

În urma unor cursuri de dezvoltare personală la care am participat la finalul lui 2017, am început să mă întreb:

Cum reușesc alte mame să-și împartă timpul?
Ce aș putea să fac diferit?
Ce activități plăcute și distractive aș putea să fac cu ai mei copii?
Cum să găsesc timp pentru astfel de activități?
Cum să-i învăț engleza într-un mod plăcut și distractiv?


Și au început să apară răspunsurile: am căutat și am găsit activități pe care să le facem impreună, au apărut persoane noi care aveau aceleași preocupări ca mine și de la care am putut învăța, a apărut un curs de parenting exact la momentul potrivit, curs care m-a ajutat să înțeleg mai bine nevoile copiilor mei și mai ales de ce este atât de important să le ofer cât mai mult din timpul și atenția mea atunci când sunt mici.

Am început să fac în așa fel încât fiecare zi să conteze: atât pentru mine cât și pentru copiii mei, atât pentru relația noastră, cât și pentru educația lor.

Dacă și tu simți că timpul trece foarte repede, copilul tău crește iar tu nu reușești să petreci suficient de mult timp de calitate cu el, sau că l-ai putea învăța chiar tu limba engleză, dar nu știi când sau cum să începi, înseamnă că e timpul să acționezi pentru a face o schimbare.

Cât timp vrei să mai aștepți?

Cum se desfășoară și ce îți oferă acest curs?

Te invit alături de mine si de alte mame într-o călătorie de 6 săptămâni (15 Februarie – 28 Martie) în care vei învăța cum să te conectezi cu al tău copil și cum să-l înveți limba engleză într-un mod plăcut prin jocuri, cântece, povești și alte activități distractive.

Acest curs vine în ajutorul tău dacă ești o mamă vorbitoare de limba engleză (cel puțin la nivel de începător) și îți dorești să-l înveți și pe al tău copil limba engleză prin diferite jocuri și activități distractive, și în același timp să petreceți timp de calitate împreună.
Acest curs este experiențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și non judecată.

Iată ce primești în fiecare zi de luni până vineri:

1. Un video cu un dialog scurt pe care să-l exersezi cu al tău copil (maxim un minut)
2. Un video cu un joc sau activitate distractivă pe baza materialelor din caietul digital: “Teach me English, Mommy!”
3. Un cântec cu link de YouTube pe tema abordată în ziua respectivă
4. Un video pentru mama cu explicații (Explicarea unor cuvinte sau expresii din cântec sau din dialog)
5. Expresia zilei - vom avea zilnic o expresie sau o propoziție pe care ne vom concentra și pe care vom încerca să o reținem și să o folosim cât mai des posibil, prin diferite motode.

Ce mai primești pe parcursul celor șase săptămâni?

1. Două întâlniri cu mamele pe zoom (una chiar la începutul cursului iar cealaltă în săptămâna a treia de curs)
Scopul acestor întâlniri este de a ne cunoaște mai bine, de a discuta despre copiii noștri, despre provocările pe care le avem și de a crea o atmosferă de încredere și susținere.

2. 6 întâlniri cu cei mici (Vom stabili o zi pe săptămână în care ne vom întâlni pe Zoom)
Scopul acestor întâlniri este ca ai noștri copii să interacționeze în limba engleză atât cu mine cât și cu ceilalți copii de vârsta lor.

3. 6 clipuri video cu povești în limba engleză
O dată pe săptămână vei primi o poveste citită în limba engleză. Vor fi în total două clipuri video pentru fiecare poveste: un video cu povestea citită în limba engleză și un alt video cu povestea citită în engleză și tradusă în română.

Pe parcursul celor 6 săptămâni îți ofer suport și ghidare pe un grup privat și zilnic vei primi de la mine informații care te vor ajuta să acționezi.

În cadrul cursului primești gratuit caietul digital: “Teach me English, Mommy!”, în care găsești peste 60 de idei de jocuri și activități distractive prin care să-l înveți pe copilul tău engleză. Caietului digital abordează 20 de teme diferite și a fost un real succes încă din prima zi de la lansare.

Tu îl vei primi gratuit în cadrul cursului și vei putea folosi materialele și ideile din acest caiet digital și după încheierea cursului.

14
​Zile
09
​Ore
40
Minute
28
Sec​und​e

Despre Autor 

​Sunt Flavia Gozner, am 38 de ani sunt soție și mama a doi băieți minunați de 4 și 6 ani.

În plan profesional sunt profesoară de limba engleză și meditator online (ofer cursuri online de limba engleză, în special pentru copii).

Povestea mea este povestea mamei care este preocupată de educația copilului și care dorește să ofere tot ce este mai bun copiilor săi.

Îmi doream ca ai mei copii să învețe engleza într-un mod plăcut și distractiv, nu la școală și nu din manuale plictisitoare memorând cuvintele mecanic.

Îmi doream, de asemenea, să pot petrece timp de calitate cu ai mei copii, să simtă că sunt acolo pentru ei și să reușim să creăm împreună amintiri frumoase.

Am început să caut și am găsit modalități de lucru prin care să ii atrag pe copiii mei către limba engleză și prin care să reușim să învățăm engleza într-un mod  plăcut și distractiv.

În scurt timp activitățile noastre în limba engleză s-au transformat în activități prin care ne conectăm și petrecem timp de calitate împreună.

În lecțiile mele, de asemenea, pun mare accent pe conversație,  pe învățarea prin joc și activități distractive.

​În cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu mamele am constatat că sunt foarte multe mame care vorbesc engleza și ar putea să îi învețe pe copiii lor acasă într-un mod plăcut și distractiv, petrecând timp de calitate cu ai lor copii. 

Au nevoie de un material care să le ajute în acest proces, un material care să le fie ghid pas cu pas și prin care mamele pot învăța cum să exerseze limba engleză alături de copiii lor în viața de zi cu zi,  nu doar într-o carte sau într-un workbook. 

Am întâlnit foarte mulți copii care se descurcă foarte bine să rezolve exerciții, să traducă lecția din limba engleză în română și invers, știu foarte bine reguli gramaticale in limba engleză, si totuși întâmpină mari dificultăți când trebuie să vorbească în limba engleză, când sunt puși în situația de a-și exprima propriile idei,  propriile gânduri.

De aceea mi se pare că e foarte important să exersăm vorbirea cu ai noștri copii încă de mici,  în situații concrete de viață, să îi oferim copilului posibilitatea de a utiliza limba engleză în viața de zi cu zi. 

Acesta este scopul celor peste 60 de jocuri și activități distractive pe care le găsești în acest workbook.

De asemenea, am realizat că prin exemplul meu pot inspira și alte mame vorbitoare de limba engleză, le pot oferi metode prin care și ele îi pot învăța pe copii limba engleză într-un mod distractiv și plăcut, cu muuultă răbdare și iubire (așa cum doar un părinte poate să ofere copilului său).
​Dacă și tu ești o mama vorbitoare de limba engleza (cel puțin la nivel de incepator) și îți dorești să-l înveți și pe copilul tău engleza de acasă, într-un mod plăcut și distractiv, apasa butonul și inscrie-te la curs.
Eu te voi ghida în aceasta călătorie, îți voi arata pas cu pas acest proces exact așa cum l-am parcurs și eu, îți voi fi sprijin și indrumator atunci când vei avea provocari.
Inscrie-te acum!

  (poza sad woman)

Beneficii

 • Descoperi care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale copilului tău și cum poți să le satisfaci tu, ca părinte,
 • Înțelegi de ce ești Tu cea mai potrivită persoană pentru a-l învăța pe copilul tău engleza,
 • Îmbunătățești relația cu al tău copil,
 • Înveți o serie de activități distractive pe care le poți face zi de zi pentru a-l învăța pe copil engleza (sau orice altceva),
 • Ai acces la o comunitate de mame interesate de educația copiilor și mai ales de învățarea limbii engleze,
 • Ești motivată prin exemplul celorlalte mămici. Puterea grupului este nemaipomenită. Faptul că te conectezi cu alte mame, ca tine, care obțin rezultate, te motivează și pe tine să treci la acțiune. :)
 • Înveți să petreci mai mult timp de calitate cu al tău copil,
 • Înveți să te organizezi în așa fel încât să găsești timp pentru a face astfel de activităti,
 • Când ai un scop bine stabilit și acționezi în mod conștient zi de zi, rezultatele apar și în plan fizic. Așa că după primele zile este posibil să vezi deja cum copilul tău asimilează primele noțiuni în limba engleză și cum reușești să te conectezi mai ușor cu al tău copil.
 • Îți creezi o rutină din a face astfel de activități, ceea ce te va ajuta să continui acest proces și după încheierea celor 6 săptămâni de curs.
 • Primești acces nelimitat la toate materialele de pe grup, la clipurile video din fiecare zi și la caietul digital cu peste 60 de idei de activități structurate pe 20 de teme diferite.
14
​Zile
09
​Ore
40
Minute
13
Sec​und​e

Cuprins

❤ Pe parcursul programului vom lucra în grup, un grup închis pe facebook, unde ne vom desfășura activitatea și unde vom putea împărtăși din experiența noastră, motivându-ne reciproc.

❤ Vă ofer suport online pe email, messenger sau pe grup, vă răspund la întrebări sau vă ajut să treceți peste anumite impedimente care ar putea să apară în acest proces.

❤ Zilnic (de luni până vineri) primești în grup materiale cu jocuri și activități pe care să le faci cu al tău copil.
Asta te va ajuta să rămâi motivată și să îți propui în mod conștient să acționezi pentru a-ți atinge obiectivul la finalul acestui curs.

❤ Vom avea o zi pe săptămână în care copiii se vor întâlni pentru a exersa ceea ce au învățat, împreună cu mine și cu alți copii de vârsta lor.

❤ Vom avea două întâlniri între mămici, cu scopul de a ne cunoaște mai bine și de a crea o atmosferă de încredere și susținere.

❤ Copiii vor primi o poveste pe săptămână (Un video în limba engleză și unul în engleză și română)

❤ Caietul digital “Teach me English, Mommy!” îl vei avea la dispoziție încă din prima zi după înscriere și îl vei putea folosi chiar și după încheierea cursului ca sursă de inspirație.

❤ Conține atât materiale pe care le poți imprima, cum ar fi fișe de lucru și flashcard-uri, cât și o serie de peste 60 de idei de jocuri și activități distractive pe care să le faci împreună cu al tău copil.

❤ Scopul principal al acestor jocuri și activități distractive este de a introduce limba engleză în viața de zi cu zi și de a crea o rutină, astfel ca și după parcurgerea acestui workbook să continui procesul de învățare împreună cu al tău copil.

❤ Noțiunile de vocabular parcurse în cadrul celor 6 săptămâni:

1. Colours and numbers (culori și numere)
2. Corpul meu (my body)
3. On the farm (la fermă)
4. At the Zoo (grădina zoologică)
5. Actions (acțiuni)

6. Fruits (fructe)
7. My house (casa mea)
8. Toys (jucării)
9. Vegetables (legume)
10. Nature (natura)

11. My room (camera mea)
12. Adjectives (adjective)
13. Food and drinks (mâncare și băuturi)
14. Buildings (clădiri)
15. Jobs (ocupații)

16. Clothes (haine)
17. My family (familia mea)
18. At school (la școală)
19. Weather and seasons (vremea și anotimpurile)
20. Feelings (sentimente)

Garanție


Acest curs a fost conceput pe baza a ceea ce eu am testat și am aplicat cu ai mei copii. Multe mame au aplicat aceste idei de activități și au obținut rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în acest program, sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.
Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui, îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim o săptămână de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îți vei primi banii înapoi fără alte întrebări.


Copilul tău are nevoie de tine. Cu cât este mai mic, cu atât el simte nevoia să te aibă aproape, să simtă că este important în viața ta.
Pentru el jucariile și alte lucruri cumpărate cu bani, nu au mare importanță, tocmai de aceea majoritatea copiilor se plictisesc repede de jucării.

Iubirea ta pentru el este egală cu atenția pe care i-o acorzi și timpul de calitate pe care îl petreceți împreună zi de zi.

Nu-ți sacrifica relația cu al tău copil pentru alte lucruri trecătoare cum ar fi banii. Da, este important și să ai bani. Dar nu este CEL mai important lucru!

Acest program te va ajuta să înțelegi cum poți cu lucruri simple, fără mulți bani, să-l faci fericit pe copilul tău, să creați împreună amintiri neprețuite.

Impactul pe care îl ai tu în educația copilului este uriaș. Tu poți să-i pui bazele limbii engleze încă de când el este mic, înainte de 6-7 ani. Nu aștepta ca al tău copil să ajungă la școala și să fie nevoit să învețe engleza din manuale plictisitoare stând în bancă 50 de minute, sau mergând la meditații. Dacă ești o mamă care vorbește engleza, tu poți să-l înveți și pe al tău copil vocabularul de bază, prin activități plăcute și distractive, cu multă blândețe și iubire, așa cum doar un părinte poate să ofere copilului său.

Acum poate copilul tău este încă mic și nu știe să exprime în cuvinte ceea ce simte, sau poate nici el nu înțelege prea bine, dar când va deveni mai mare, sau poate chiar adult, s-ar putea să-ți reproșeze că nu ai avut timp pentru el, că nu aveți amintiri împreună, că banii, sau cariera sau orice altceva au fost mai importanți pentru tine decât el.

Atunci va fi prea târziu, atunci nu vei mai putea să dai timpul înapoi...

Alege să investești în educația copilului tău și în relația ta cu al tău copil! Este o investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta!

TESTIMONIALE

Citește mai jos mesajele pe care le-am primit de la mamele care au parcurs acest program:

Contact


Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te voi ajuta cu mare drag! 

Orar: 9:00 - 17:00

Copyright 2020 . Made with ❤ by Digitally.Plus