__CONFIG_group_edit__{"jvqktw3b":{"name":"menu","singular":"-- Menu Item %s"}}__CONFIG_group_edit__

​Am ajutat pana acum peste 1620 de copii sa învețe limba engleză cu plăcere și am oferit idei de activități distractive pentru sute de mame dornice să petreacă  timp de calitate cu al lor copil.

Petrecere timp de calitate cu al tău copil și pune bazele limbii engleze cu ajutorul acestui
caiet de activități: 

„Teach me English, Mommy!” 

​Workbook Digital

​Îți ofer peste 60 de idei de jocuri și activități distractive astfel încât să-l înveți pe copilul tău vocabularul de bază al limbii engleze și în același timp să vă conectați, să petreceți timp de calitate împreună.

• Peste 60 de idei de jocuri și activități distractive prin care să îl înveți pe copilul tău engleza.

Caiet de lucru ( material electronic)  cu fișe de lucru,  flashcard-uri  și idei de activități pentru  20 de teme diferite. 

Copilul tău va aștepta cu nerăbdare momentele in care vă jucați și învățați împreună engleza!

​​Simți că ai putea să faci mai multe pentru viitorul copilului tău dar ești blocată cumva in grijile și treburile zilnice?

 ​​Cu toate că vorbești limba engleză nu reușești să-l înveți și pe copilul tău engleză?

 ​Ai vrea ca al tău copil să învețe engleza de la tine dar nu știi cum să începi și ce activități să faci astfel încât el să nu se simtă forțat sau obligat?

 ​Iți dorești ca al tău copil să învețe engleza încă de mic și dacă este posibil într-un mod plăcut și distractiv?

​​Îți dorești să ai un material care să te ghideze pas cu pas, astfel încât să nu fii nevoită să petreci ore în șir căutând activități pentru copilul tău?

Cum te ajută acest workbook?


Acest workbook este pentru tine dacă ești o mamă vorbitoare de limba engleză (cel puțin la nivel de începător) și îți dorești să-l înveți și pe al tău copil limba engleză prin diferite jocuri și activități distractive, și în același timp să petreceti timp de calitate împreună.

De-a lungul anilor am întâlnit multe mame care îmi spuneau că, deși vorbesc engleza, nu știu cum s​ă-i ​înve​țe pe copiii lor:  fie pentru că nu știu de unde să înceapă, fie pentru că nu știu ce activități să facă sau pentru că ai lor copiii refuză să învețe cu ele.

Acest workbook merge de la simplu spre complex abordând 20 dintre cele mai uzuale teme.

Temele abordate sunt:

1. Colours and numbers (culori și numere)
2. Corpul meu (my body)
3. On the farm (la ferm​ă)
4. At the Zoo (grădina zoologică)
5. Actions (acțiuni)

6. Fruits (fructe)

​7. My house (casa mea)
8. Toys (jucării)
9. Vegetables (legume)
10. Nature (natura)

11. My room (camera mea)
​12  Adjectives (adjective)
​13  Food and drinks (mâncare și  băuturi)

14. Buildings (clădiri)
15. Jobs (ocupații) 

​16. Clothes (haine)
17. My family (familia mea)

18. At school (la ​școal​​ă)
19. Weather and seasons (vremea și anotimpurile)
20. Feelings (sentimente)

Con​ține at​ât materiale pe care le po​ți imprima, cum ar fi fișe de lucru și flashcard-uri,  cât și o serie de peste 60 de idei de jocuri și activități distractive pe care să le faci împreună cu al tău copil.

Scopul principal al acestor jocuri și activități distractive este de a introduce limba engleză în viața de zi cu zi ​și de a crea o rutină,  astfel ca și dup​ă parcurgerea acestui workbook să continui procesul de învățare împreună cu al tău copil.

Cea mai bună modalitate de învățare la copii este jocul, iar faptul că tu aplici jocul în cadrul activităților în limba engleză îl va determina pe copil să iubească această limbă și să își dorească să învețe din ce în ce mai mult.

În câteva săptămâni copilul va asocia activitățile în limba engleză cu timp de calitate petrecut împreună, momente unice de conectare și distracție.

  (poza sad woman)

Despre Autor 

​Sunt Flavia Gozner, am 38 de ani sunt soție și mama a doi băieți minunați de 4 și 6 ani.

În plan profesional sunt profesoară de limba engleză și meditator online (ofer cursuri online de limba engleză, în special pentru copii).

Povestea mea este povestea mamei care este preocupată de educația copilului și care dorește să ofere tot ce este mai bun copiilor săi.

Îmi doream ca ai mei copii să învețe engleza într-un mod plăcut și distractiv, nu la școală și nu din manuale plictisitoare memorând cuvintele mecanic.

Îmi doream, de asemenea, să pot petrece timp de calitate cu ai mei copii, să simtă că sunt acolo pentru ei și să reușim să creăm împreună amintiri frumoase.

Am început să caut și am găsit modalități de lucru prin care să ii atrag pe copiii mei către limba engleză și prin care să reușim să învățăm engleza într-un mod  plăcut și distractiv.

În scurt timp activitățile noastre în limba engleză s-au transformat în activități prin care ne conectăm și petrecem timp de calitate împreună.

În lecțiile mele, de asemenea, pun mare accent pe conversație,  pe învățarea prin joc și activități distractive.

​În cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu mamele am constatat că sunt foarte multe mame care vorbesc engleza și ar putea să îi învețe pe copiii lor acasă într-un mod plăcut și distractiv, petrecând timp de calitate cu ai lor copii. 

Au nevoie de un material care să le ajute în acest proces, un material care să le fie ghid pas cu pas și prin care mamele pot învăța cum să exerseze limba engleză alături de copiii lor în viața de zi cu zi,  nu doar într-o carte sau într-un workbook. 

Am întâlnit foarte mulți copii care se descurcă foarte bine să rezolve exerciții, să traducă lecția din limba engleză în română și invers, știu foarte bine reguli gramaticale in limba engleză, si totuși întâmpină mari dificultăți când trebuie să vorbească în limba engleză, când sunt puși în situația de a-și exprima propriile idei,  propriile gânduri.

De aceea mi se pare că e foarte important să exersăm vorbirea cu ai noștri copii încă de mici,  în situații concrete de viață, să îi oferim copilului posibilitatea de a utiliza limba engleză în viața de zi cu zi. 

Acesta este scopul celor peste 60 de jocuri și activități distractive pe care le găsești în acest workbook.

TESTIMONIALE

Citește mai jos mesajele pe care le-am primit de la mamele care au parcurs acest program:

Contact


Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te voi ajuta cu mare drag! 

Orar: 9:00 - 17:00

Copyright 20​20 . Made with ❤ by Digitally.Plus