__CONFIG_group_edit__{"jvqktw3b":{"name":"menu","singular":"-- Menu Item %s"}}__CONFIG_group_edit__

​Am ajutat pana acum peste 1620 de copii sa învețe limba engleză cu plăcere și am oferit idei de activități distractive pentru sute de mame dornice să petreacă  timp de calitate cu al lor copil.

Petrece timp de calitate cu al tău copil și pune bazele limbii engleze cu programul:
„Teach me English, Mommy!” 

Te îndrum zi de zi prin jocuri și activități distractive astfel încât să-l înveți pe copilul tău vocabularul de bază al limbii engleze și în același timp sa vă conectați, să petreceti timp de calitate împreună.

Înscrierile pentru următorul curs încep pe data de 4 noiembrie

00
Z​ile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Simți că ai putea să faci mai mult pentru viitorul copilului tău dar ești blocată cumva în grijile și treburile zilnice?

 Cu toate că vorbești limba engleză, nu reușești să-ți faci timp să-l înveți și pe copilul tău?

 Ai vrea să petreci mai mult timp de calitate cu al tău copil, dar nu reușești să îți împarți timpul?

 Te simți frustrată la sfârșitul zilei pentru că nu reușești să faci ce ți-ai propus?

Ai vrea ca al tău copil să învețe limba engleză încă de mic și dacă este posibil într-un mod plăcut și distractiv?

 Îți dorești ca al tău copil să învețe engleza de la tine, dar nu știi cum să începi și ce activități să faci astfel încât el să nu se simtă forțat sau obligat?

 Vezi și citești despre alte mame care își dedică mare parte din timp activitătilor cu copiii lor, reușind să creeze astfel amintiri neprețuite?

 Te întrebi „de ce nu reușești și tu asemeni lor”?

În urmă cu 2 ani, când ai mei băieți aveau 2 și 4 ani mă simțeam foarte nemulțumită de faptul că nu reușeam să petrec timp de calitate cu ai mei copii.
Eram prinsă în treburile zilnice (job, treburi casnice etc.) de dimineața până seara și chiar dacă seara îmi propuneam să facem ceva împreună, nu aveam răbdare.

Aveam impresia că trebuie să aleg ori să muncesc pentru a face bani și a le oferi copiilor mei tot ce aveau nevoie (financiar vorbind), ori să îmi petrec mai mult timp alături de ei pentru a avea o relație bună și a-i putea învăța tot ce îmi doream eu (printre care și limba engleză).

Simțeam de asemenea că timpul mă presa, trecea foarte repede, copiii creșteau văzând cu ochii și eu nu reușeam să găsesc un echilibru între aceste 2 aspecte din viața mea. 

​Când munceam aveam mustrări de conștiință că i-am lăsat cu bunicii, iar când eram cu ei mă frustra faptul că nu reuseam să-mi termin treburile. Era un cerc vicios din care nu vedeam cum aș putea să ies.

În urma unor cursuri de dezvoltare personală la care am participat la finalul lui 2017, am început să mă întreb:

Cum reușesc alte mame să-și împartă timpul?
Ce aș putea să fac diferit?
Ce activități plăcute și distractive aș putea să fac cu ai mei copii?
Cum să găsesc timp pentru astfel de activități?
Cum să-i învăț engleza într-un mod plăcut și distractiv?


Și au început să apară răspunsurile: am căutat și am găsit activități pe care să le facem impreună, au apărut persoane noi care aveau aceleași preocupări ca mine și de la care am putut învăța, a apărut un curs de parenting exact la momentul potrivit, curs care m-a ajutat să înțeleg mai bine nevoile copiilor mei și mai ales de ce este atât de important să le ofer cât mai mult din timpul și atenția mea atunci când sunt mici.

Am început să fac în așa fel încât fiecare zi să conteze: atât pentru mine cât și pentru copiii mei, atât pentru relația noastră, cât și pentru educația lor.

Dacă și tu simți că timpul trece foarte repede, copilul tău crește iar tu nu reușești să petreci suficient de mult timp de calitate cu el, sau că l-ai putea învăța chiar tu limba engleză, dar nu știi când sau cum să începi, înseamnă că e timpul să acționezi pentru a face o schimbare.

Cât timp vrei să mai aștepți?

CE ESTE CURSUL ȘI CUM SE DESFĂȘOARĂ?


Te invit alături de mine într-o călătorie de 4 săptămâni (13 Noiembrie - 14 Decembrie) în care vei învăța cum să te conectezi cu al tău copil și cum să-l înveți limba engleză într-un mod plăcut prin jocuri și activități distractive.

Acest curs vine în ajutorul tău dacă ești o mamă vorbitoare de limba engleză (cel puțin la nivel de începător) și îți dorești să-l înveți și pe al tău copil limba engleză prin diferite jocuri și activități distractive, și în același timp să petreceti timp de calitate împreună.
Acest curs este experiențial și transformațional, ușor de înțeles într-o atmosferă de iubire și nonjudecată.
Îți ofer suport și ghidare pe grup, iar săptămânal ne vom întâlni în webinarii interactive în care vom lucra pe diferite teme:

1. De ce ești TU cel mai bun profesor pentru copilul tău?
Cum să lucrezi pentru a avea cele mai bune rezultate în urma acestui program?
2. Care este motivul pentru care învățarea unei limbi străine ar trebui să înceapă la o vârstă cât mai fragedă?
Cum să începi acest proces și ce activități să faci pentru ca lui să i se pară totul o joacă (timp de calitate petrecut cu mama)?
3. Care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale copilului tău și cum le poți satisface tu ca părinte?
4. Lipsa de cooperare a copilului și lipsa timpului - două dintre cele mai mari provocări ale mamei în acest proces
5. Cum să faci din asta o rutină și să continui acest proces și după încheierea celor 4 săptămâni de curs?

Celebrarea succesului.

00
Zil​e
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

  (poza sad woman)

Despre Autor 

Sunt Flavia Gozner, am 37 de ani, sunt soție și mama a 2 băieți minunați de 3 si 5 ani.

În plan profesional sunt profesoară de limba engleză și meditator online (ofer cursuri online de limba engleză, în special pentru copii).

Povestea mea este povestea mamei care este preocupată de educația copilului și care dorește să ofere tot ce este mai bun însă nu găsește timpul, contextul și modalitățile prin care ar putea să facă toate acestea.

Îmi doream ca ai mei copii să învețe engleza într-un mod plăcut și distractiv, nu la școală și nu din manuale plictisitoare memorând cuvintele mecanic.

Îmi doream, de asemenea, să pot petrece timp de calitate cu ai mei copii, să simtă că sunt acolo pentru ei și să reușim să creăm împreună amintiri frumoase. 

Felul în care mi-am imaginat că îmi voi educa și crește copiii era foarte diferit de ceea ce reușeam să pun în practică si să aplic în realitatea de zi cu zi.

În 2017 copiii mei aveau 2 și 4 ani și mă simțeam foarte nemulțumită că nu reușeam să îmi împart timpul în așa fel încât să reușesc să petrec timp suficient cu ai mei copii.

Îmi era teamă că voi fi o altă mamă (așa cum sunt multe în ziua de azi) care aleargă toată ziua cu treburi nereușind să acorde timp ființelor importante din viața ei. De asemenea, îmi era teamă că ai mei copii vor crește, vor începe școala, după care îmi va fi mult mai greu să-i învăt engleza deoarece știam că un copil la vârste mici cooperează mult mai ușor.

Știam că nu e bună direcția în care mă îndrept, nu știam exact ce să fac altfel, însă eram sigură că trebuia să fac o schimbare.

Nu mai aveam timp de pierdut!

La sfârșitul lui 2017 am început să citesc cărți de dezvoltare personală (în facultate mai citisem și mă pasiona acest domeniu).

Pentru mine a fost ca și cum m-aș fi regăsit pe mine însămi, după o pauză de 5 ani în care m-am pus pe ultimul loc, acum începeam să fiu preocupată de nevoile mele, îmi făceam timp pentru mine si mă redescopeream zi de zi.

Am găsit afirmații pe care le spuneam în urmă cu 4-5 ani, obiective scrise pe foaie, vise de-ale mele pe care le uitasem într-un sertar și acum le redescopeream.

Anul 2017 s-a încheiat cu un mare “aha!”.

În urma unui workshop, unde m-am dus ca să mă descopăr pe mine, pentru că uitasem complet în acea perioadă cine sunt și ce îmi doresc cu adevărat, am avut o revelație. Mi-am dat seama că misiunea mea este să lucrez cu copii și să găsesc modalități interesante prin care aceștia să învețe cu plăcere.  

Am realizat că ceea ce îmi place să fac și la ce mă pricep cel mai bine este să-i învăt pe copii limba engleză.

Îmi amintesc clar întrebarea care m-a condus la acel “aha!”.

Sună cam așa: “Dacă ai avea suficiente resurse financiare, iar banii nu ar mai fi o problemă pentru tine, ce ai alege să faci? Cu ce ți-ai umple timpul?”.

Ar fi minunat!!! M-aș juca cu ai mei copii, aș profita la maxim de acești ani minunați în care ei au nevoie de mine, i-aș învăța diferite lucruri care să le fie utile în viată, printre care și limba engleză.

Fiind interesată să ofer copiilor mei ce e mai bun, am început să caut metode prin care pot să-i fac să învețe atât limba engleză cât și alte lucruri într-un mod plăcut, prin cântece, jocuri și alte activități distractive.

Lucrând cu ai mei copii, mi-am dat seama că imi place foarte mult ceea ce fac și că de fapt îmi descoperisem misiunea: meditator online la limba engleză pentru copiii cu vârsta între 5 și 12 ani.

Eu cred că dezvoltarea personală este cheia spre o viată pe care fiecare și-o dorește și pe care o merităm, pentru că eu cred cu tărie că nu ne-am născut doar ca să muncim.

De asemenea cred, (ca urmare a cursurilor pe care le-am parcurs) că meseria de părinte se învață. Faptul că am devenit părinte, nu înseamnă automat că stiu să-l educ așa cum și faptul că am cumpărat o mașină, nu înseamnă că stiu să o conduc.

Vedem în jurul nostru că metodele după care am fost crescuți noi nu au fost cele mai potrivite, iar unele dintre ele, chiar dacă le aplicăm nu mai dau roade. Este nevoie să învățăm să înțelegem trăirile copilului, nevoile lui și felul în care el percepe realitatea, pentru a putea educa și forma pe viitor un adult echilibrat și fericit. Iar în acest proces, timpul de calitate petrecut cu al nostru copil are o mare importanță.

Majoritatea mamelor au confirmat că este foarte important în zilele noastre ca un copil să învețe engleza și majoritatea își doresc ca procesul de învățare să fie unul plăcut.

De asemenea, am realizat că prin exemplul meu pot inspira și alte mame vorbitoare de limba engleză, le pot oferi metode prin care și ele îi pot învăța pe copii limba engleză într-un mod distractiv și plăcut, cu muuultă răbdare și iubire (așa cum doar un părinte poate să ofere copilului său).

Sunt foarte multe mame care vorbesc engleză și ar putea să-și învețe copiii limba engleză acasă într-un mod plăcut și distractiv, petrecând timp de calitate cu ai lor copii.

Au nevoie doar de cineva care să le arate pas cu pas acest proces, o persoană care a trecut prin acest proces și poate să le sprijine și să le îndrume pe această cale.

Beneficii

 • Descoperi care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale copilului tău și cum poți să le satisfaci tu, ca părinte,
 • Înțelegi de ce ești Tu cea mai potrivită persoană pentru a-l învăța pe copilul tău engleza,
 • Îmbunătățești relația cu al tău copil,
 • Înveți o serie de activități distractive pe care le poți face zi de zi pentru a-l învăța pe copil engleza (sau orice altceva),
 • Ai acces la o comunitate de mame interesate de educația copiilor și mai ales de învățarea limbii engleze,
 • Ești motivată prin exemplul celorlalte mămici. Puterea grupului este nemaipomenită. Faptul că te conectezi cu alte mame, ca tine, care obțin rezultate, te motivează și pe tine să treci la acțiune. :)
 • Înveți să petreci mai mult timp de calitate cu al tău copil,
 • Înveți să te organizezi în așa fel încât să găsești timp pentru a face astfel de activităti,
 • Când ai un scop bine stabilit și acționezi în mod conștient zi de zi, rezultatele apar și în plan fizic. Așa că după primele zile este posibil să vezi deja cum copilul tău asimilează primele noțiuni în limba engleză și cum reușești să te conectezi mai ușor cu al tău copil.
 • Îți creezi o rutină din a face astfel de activități, ceea ce te va ajuta să continui acest proces și după încheierea celor 4 săptămâni de curs.
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Cuprins

❤ Pe parcursul programului vom lucra în grup, un grup închis pe facebook, unde ne vom desfășura activitatea și unde vom putea împărtăși din experiența noastră, motivându-ne reciproc.

❤ Vă ofer suport online pe email, messenger sau pe grup, vă răspund la întrebări sau vă ajut să treceți peste anumite impedimente care ar putea să apară în acest proces.

❤ Zilnic vom începe ziua cu un exercițiu de bună dispoziție, exercițiu care va avea rolul de a te ajuta să te focusezi pe lucruri pozitive, să îți începi ziua în recunoștință, să te bucuri de fiecare zi, să rămâi motivată și să îți propui în mod conștient să acționezi pentru a-ți atinge obiectivul la finalul acestui curs.

❤ Zilnic vei găsi în grup un joc sau o activitate distractivă pe care să o desfășori cu al tău copil. Vei avea astfel, la finalul cursului, o colecție de 30 de idei de activități pe care să le folosești oricând cu al tău copil. Iar fiecare dintre activitățile propuse va fi aplicabilă în cadrul mai multor teme.


❤ Noțiunile de vocabular parcurse în cadrul celor 4 săptămâni:

Culori / Numere / Familia mea / Corpul meu / Animale ...

❤ Pe parcursul celor 4 săptămâni vom avea în total 5 webinarii interactive în care vom dezbate diferite teme. Înregistrarea webinarului va fi disponibilă în grup pentru cei care doresc să-l revadă, sau pentru cei care nu reușesc să participe.

Webinar 1 – 13 Noiembrie (miercuri) de la 18:00 la 19:00, ora României,

Webinar 2 – 20 Noiembrie (miercuri) de la 18:00 la 19:00, ora României,

Webinar 3 – 27 Noiembrie (miercuri) de la 18:00 la 19:00, ora României,

Webinar 4 – 4 Decembrie (miercuri) de la 18:00 la 19:00, ora României,

Webinar 5 – 11 Decembrie (miercuri) de la 18:00 la 19:00, ora României,

Bonusuri


O listă cu 20 de site-uri și pagini cu materiale și activități interesante, din care să te poți inspira în continuare în învățarea limbii engleze.


40% reducere la cursurile Online pentru copii, care vor începe în luna Februarie 2020: “Fun English for Kids” (vârsta 5 ani – 12 ani), 24 de lecții la doar 360 lei în loc de 600 lei.


O sesiune 1 la 1 cu durata de 30 minute în care putem avea o discuție personalizată. Ziua și ora acestei sesiuni o vom stabili împreună.

Garanție


Acest curs a fost conceput pe baza a ceea ce eu am testat și am aplicat cu ai mei copii. Multe mame au aplicat aceste idei de activități și au obținut rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în acest program, sunt convinsă că și pentru tine va avea rezultate pozitive.
Totuși dacă din orice motiv nu mai vrei să-l continui, îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 10 zile de la începerea cursului indiferent de motivele tale, îți vei primi banii înapoi fără alte întrebări.

Ce pierzi dacă nu cumperi

 • Șansa de a înțelege care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale copilului tău,
 • Șansa de a înțelege de ce ești TU cel mai potrivit pentru a-l învața pe copil engleza,
 • Șansa de a avea o relație mai bună cu al tău copil,
 • O comunitate de mame cu aceleași dorințe și valori, alături de care să crești și sa te dezvolți,
 • Șansa de a avea un impact pozitiv asupra educației copilului tău și de a pune bazele limbii engleze într-un mod cât se poate de plăcut și ușor,
 • Accesul la o serie de materiale care să te ajute să introduci activități educative în rutina de zi cu zi,
 • Șansa de a învața să-ți valorifici la maxim timpul în favoarea copilului tău.


Copilul tău are nevoie de tine. Cu cât este mai mic, cu atât el simte nevoia să te aibă aproape, să simtă că este important în viața ta.
Pentru el jucariile și alte lucruri cumpărate cu bani, nu au mare importanță, tocmai de aceea majoritatea copiilor se plictisesc repede de jucării.

Iubirea ta pentru el este egală cu atenția pe care i-o acorzi și timpul de calitate pe care îl petreceți împreună zi de zi.

Nu-ți sacrifica relația cu al tău copil pentru alte lucruri trecătoare cum ar fi banii. Da, este important și să ai bani. Dar nu este CEL mai important lucru!

Acest program te va ajuta să înțelegi cum poți cu lucruri simple, fără mulți bani, să-l faci fericit pe copilul tău, să creați împreună amintiri neprețuite.

Impactul pe care îl ai tu în educația copilului este uriaș. Tu poți să-i pui bazele limbii engleze încă de când el este mic, înainte de 6-7 ani. Nu aștepta ca al tău copil să ajungă la școala și să fie nevoit să învețe engleza din manuale plictisitoare stând în bancă 50 de minute, sau mergând la meditații. Dacă ești o mamă care vorbește engleza, tu poți să-l înveți și pe al tău copil vocabularul de bază, prin activități plăcute și distractive, cu multă blândețe și iubire, așa cum doar un părinte poate să ofere copilului său.

Acum poate copilul tău este încă mic și nu știe să exprime în cuvinte ceea ce simte, sau poate nici el nu înțelege prea bine, dar când va deveni mai mare, sau poate chiar adult, s-ar putea să-ți reproșeze că nu ai avut timp pentru el, că nu aveți amintiri împreună, că banii, sau cariera sau orice altceva au fost mai importanți pentru tine decât el.

Atunci va fi prea târziu, atunci nu vei mai putea să dai timpul înapoi...

Alege să investești în educația copilului tău și în relația ta cu al tău copil! Este o investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta!

Hai să recapitulăm ce primești

Participi la 5 webinarii live în care discutăm despre cum să ai o relație mai bună cu al tău copil și despre modalități prin care îl poți învăța engleza pe al tău copil,

30 de exerciții zilnice de bună dispoziție,

30 de idei de activități pe care să le faci cu al tău copil,

Accesul la o comunitate de mame interesate de educația copiilor și mai ales de învățarea limbii engleze,

O listă cu 20 de site-uri și pagini cu materiale și activități interesante, din care să te poți inspira în continuare în învățarea limbii engleze.

Bonus - o sesiune 1 la 1 cu durata de 30 minute în care putem avea o discuție personalizată. Ziua și ora acestei sesiuni o vom stabili împreună.

Bonus - 40% reducere la cursurile Online pentru copii, care vor începe în luna Februarie 2020: “Fun English for Kids” (vârsta 5 ani – 12 ani), 24 de lecții la doar 360 lei în loc de 600 lei.

15% reducere daca te înscrii cu o prietenă 594lei 499lei.

TESTIMONIALE

Citește mai jos mesajele pe care le-am primit de la mamele care au parcurs acest program:

Nicoleta, Belgia

Adina, România

Raluca, România

Contact


Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te voi ajuta cu mare drag! 

Orar: 9:00 - 17:00

Copyright 2019 . Made with ❤ by Seo24.ro